Середа, 24.04.2024, 12:58
Вітаю Вас Гість | RSS

Писарівський НВК "ЗШ І-ІІІ ст. - ДНЗ"

Афоризми
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 100
Форма входу

Головна » 2017 » Жовтень » 23

12 жовтня в рамках Всеукраїнського місячника бібліотек учнів 2-го класу було посвячено в читачі. У святі взяли участь учні 1 - 7 класів. Ведучі заходу нагадали присутнім про  важливість книг в житті людини, цій же темі були присвячені вірші, які читали учні 5-го класу. Учні 6 і 7-го класів брали участь у цікавих інсценівках про перевиховання хлопчика Нечитайла, казковий гном нагадав про історію розвитку книги. Королева Книг нагадала присутнім правила поводження з книжками. Винуватці свята, учні 2-го класу, подарували присутнім запальні танці "Чунга-Чанга" і танець стюардес, читали вірші про їхнє ставлення до книг, співали пісні. Наприкінці другокласники склали Обіцянку читача Королеві Книг. Бібліотекар школи, Макогонюк О. Ф., вручила дітям посвідчення читача і побажала усім бути гарними і вдумливими читачами.

Переглядів: 629 | Додав: pisarivka | Дата: 23.10.2017 | Коментарі (0)

З нагоди Дня Захисника України протягом 9 - 13 жовтня в нашому закладі було проведено низку заходів. По-перше, класні виховні години, конкурс малюнків у початкових і середніх класах. 10 жовтня учні 8 -11 класів взяли участь у конференціїї на тему "Відповідь нескореного народу", під час якої дізналися більше про діяльність Української Провстанської Армії. 11 жовтня також учням 8 - 11 класів було запропоновано переглянути фільм "Нескорений" про одного з ватажків УПА, Романа Шухевича.

Переглядів: 592 | Додав: pisarivka | Дата: 23.10.2017 | Коментарі (0)

5 жовтня учні 5-го класу були урочисто посвячені в козачата і в члени Духовної республіки "Калинонька", яка діє на території нашого НВК. На початку заходу гурти 6 -11 класів вишикувались на подвір'ї школи. Кожен гурт під керівництвом гуртового сказав свою назву, девіз, заспівав пісню свого гурту, гуртові здали рапорти про готовність до проведення свята кошовому. Далі учасники минулорічної патріотичної гри "Сокіл" ("Джура"), учні 10 -11 класів, продемонстрували показовий виступ, після чого слово надали п'ятикласникам, які розповіли, що вони знають про козаків, Запорозьку Січ, козацькі звичаї і традиції. Потім новачки склали Обіцянку вірності своїй Батьківщині і народу, їм були вручені посвідчення членів Духовної республіки "Калинонька". Після урочистостей усі учасники пішли готувати козацькі страви.

 

Переглядів: 580 | Додав: pisarivka | Дата: 23.10.2017 | Коментарі (0)


Copyright MyCorp © 2024