П`ятниця, 26.04.2024, 22:44
Вітаю Вас Гість | RSS

Писарівський НВК "ЗШ І-ІІІ ст. - ДНЗ"

Афоризми
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 100
Форма входу

Головна » 2015 » Березень » 20 » шкільне життя
16:33
шкільне життя

Навчальний рік традиційно розпочавсяіз святкової лінійки до Дня знань " Відкриті навтіж двері в школі", на яку завітав Мобілич, але протягом заходу діти переконались, особливо першачки, що починати треба з букваря. На святі були присутні голова сільради, Тодорова Н.В., і методист районного відділу освіти,Бондар О.М.,які привітали  дітей з початком навчального року,побажали успіхів, наснаги і терпіння.

 

 

З 8 по 12 вересня у школі проводився тиждень фізичної культури під керівництвом Шпака В.М  Усі учні  були залучені  до  різноманітних естафет, бігових  змагань. Старші учні визначали кращих у грі в волейбол .на підсумковій лінійці були відзначені найкращі учасники і найактивніші класи.

Під час проведення тижня бібліотеки було проведено свято "Посвята в читачі". Повноправними читачами стали учні 2 класу. До дітей  завітали казкові герої: Червона Шапочка, Незнайко, Буратіно, Листоноша Пєчкін - які проводили вікторини, ознайомили з основними правилами поводження з книгами. Діти декламували вірші і співали пісні про книги і  їхню користь. У святі взяли участь учні 1-6 класів. Наприкінці бібліотекар школи, Макогонюк О.Ф., вручила другокласникам "Посвідчення читача".

 

22  вересня учнями 10 класу був представлений змістовний  захід, присвячений Дню партизанської слави, підготовлений під керівництвом педагога- огрганізатора, Кресюн Н.О., і класного керівника, Шутяк В.С. Були запрошені учні 5-11класів,присутні дізналися про історію партизанського руху на Одещині з розповідей учнів , фрагментів відеофільмів.

3 жовтня у школі проводився традиційний День самоврядування. ранок почався з святкової лінійки,на яку завітали боги Олімпу, представники кожного класу привітали вчителів віршем або гуморескою.  Музичним подарунком для вчителів  було виконання усіма учнями школи  пісні " Берізка біля школи". Протягом дня  уроки проводили старші учні. Велика делегація вчителів відвідала концерт у районному Будинку культури. Шкільний святковий концерт для вчителів традиційно підготували учні 8 класу.

З 13 по 24 жовтня в НВК тривали тижні історії та правознавства і народознавства. У цей час з учнями продились  бесіди  "Конвенція ООН про права дитини і людини" .Між учнями 9-11 класів було проведено брейн- ринг з правознавства " У світі права".В середніх класах були проведені вікторини з історії українського козацтва(8клас), історичний марафон ( 9 клас).

24 жовтня всі учні школи взяли участь у Осінньому ярмарку,у підготовці  якого активно допомагали батьки. Крім широкого асортименту товарів, були підготовлені тематичні номери (вірші, інсценівки, пісні). Усі виручені кошти, рішенням учнівської ради школи , були передані учасникам АТО- мешканцям с.Писарівка.

28 жовтня під керівництвом учителя історії, Кресюн Н.О.,відбувся концерт, присвячений 70-й річниці визволення України від фашистських загарбників " Вклонімося і мертвим, і живим". Звучали пісні років війни, а також сучасні пісні патріотичного спрямування. Декламувалися вірші.У концерті брали участь і були присутні учні 5-11класів, вчителі школи.

 

Переглядів: 450 | Додав: pisarivka
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Copyright MyCorp © 2024