Субота, 20.04.2024, 04:59
Вітаю Вас Гість | RSS

Писарівський НВК "ЗШ І-ІІІ ст. - ДНЗ"

Афоризми
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 100
Форма входу

Головна » 2016 » Лютий » 22 » Новорічні ранки
19:17
Новорічні ранки

Новий рік, що для кожного з нас означає це свято? Для когось - це початок нового року, нового життя. А для дітей –  маленьке чудо, якого з нетерпінням вони чекають цілий рік, адже вони як ніхто вірять в Діда Мороза, який обов’язково завітає до їхньої домівки в новорічну ніч. Для дітей – це свято, коли їх бажання здійснюються, це свято  новорічних чудес. Для нас ,вчителів, ці новорічні чудеса, масу  емоцій і  заряд позитиву на весь наступний рік, дарують нам наші вихованці під час новорічних ранків,бал – маскарадів. І ми разом з ними подорожуємо в прекрасну країну, де відбуваються справжні чудеса,  країну під назвою – дитинство.

Поринути у світ дитинства мали змогу батьки і гості новорічного ранку, який проводили вихованці дитячого садочку, це було справжнє новорічне диво, де можна було зустріти найрізноманітніших звірят та казкових героїв, Дюймовочку, яка щойно спустилась з квіточки, маленьких фей. Відчуття справжньої зими подарували глядачам маленькі сніжиночки. А якими очима діти вітали Діда Мороза та Снігуроньку, адже  зустрічі з ними вони чекали весь рік і готувались дуже старанно. Для них дітки декламували вірші,  танцювали, грали свої перші ролі казкових героїв, водили хороводи та співали новорічні пісні, а в нагороду отримали подарунки від Діда Мороза.

 Яскраво і весело  відбувся новорічний ранок серед учнів початкових класів. Перевтілившись в казкових героїв, дітки грали свої улюблені ролі ,вони з радістю вітали всіх присутніх  з Новим Роком, співали  новорічні пісні. А які були хороводи  біля ялинки. Та найбільше вразив конкурс «Помічник Діда Мороза», коли хлопчики, говорили побажання своїм рідним та близьким,бажаючи їм, в першу, чергу здоров’я та миру. Я думаю, що побажання дітей мають обов’язково здійснитися.

 Завдяки учням 5- 6 класів, глядачі поринули у світ новорічних пригод Маші та Ведмедя, які подорожуючи, зустрічали різних казковий героїв: розбійників, Бабу Ягу, Шапокляка. Основне завдання було знайти Діда  Мороза та Снігуроньку, і це їм вдалося, вони відігріли їх від холоду, запальними танцями та веселими піснями.

Новорічний вечір, який відбувся 25 грудня в  Писарівському НВК, додав гарного настрою не тільки учасникам , а й всім присутнім. Цього року новорічна програма  в нашій школі проходила у форматі « Вечірня школа» з її єдиними і неповторними рубриками « Казкова країна», де учні 7- 8 класів презентували казки на новий лад: « Снігурочка і « Жив був пес». Цікавою та веселою була рубрика « Пороблено в Писарівці» на програму « Холостяк», яку чудово зіграли учні 9-11 класів. Новини про шкільне життя глядачі дізналися  зі шкільного діскавері.  На новорічний вечір також були запрошена відома група «Блестящие», які в рубриці « Караоке з зіркою» співали новорічну пісню. Ведучими цього шоу були Дід Мороз та чарівна Снігуронька ( Макошиба Олександр та Воронюк Інна), які проводили цікаві конкурси, нагороджуючи переможців смачними подарунками. Найфеєричнішим номером була пародія «Три царівни»  від учнів 8 класу. Звичайно, учням, разом з класними керівниками, довелося прикласти багато зусиль для якісної підготовки номерів. але старшокласники просто відмінно виступили, проявили свої таланти, і довели всім, що в нашій школі велика кількість справжніх акторів. Традиційно   святковий вечір закінчився  привітанням Діда Мороза  і Снігуроньки та  новорічної піснею. Це було справжнє свято, де лунали пісні, веселі жарти, сміх, в повітрі відчувалося наближення справжнього Нового Року. А найкращим новорічним подарунком для учнів була дискотека.

Цього року завдяки нашим спонсорам: сільській раді( голова

Тодорова Н.В.), ми мали змогу вручити подарунки всім дітям нашої школи  з 5 по 11 класи. А також завдяки підтримці ТОВ « Круїз» ( Лупашко С.І, Лупашко М.І)  відзначили подарунками  тих дітей, які постійно беруть участь  в районних та обласних олімпіадах, займаючи призові місця,  вручили також  подарунки дітям пільгового контингенту. Адміністрація школи та педколектив висловлюють велику вдячність нашим спонсорам, адже вони створили для дітей справжнє  новорічне свято.

Переглядів: 792 | Додав: pisarivka
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Copyright MyCorp © 2024